Over ons

Historie

VOF Giesing Int. Logistiek Wegvervoer werd in 1996 opgericht met een vrachtauto en een aanhangwagen. Deze reed destijds voor een vaste opdrachtgever. In 1998 werd een tweede vrachtauto aangeschaft en is het vervoer voor eigen klanten begonnen. 

Langzaam groeide het bedrijf uit en in 2008 werden er een derde vrachtauto gekocht en drie opleggers, en kwam er een medewerker in dienst. In augustus 2011 werd gestart met de bouw van de op- en overslag in Bolsward en in 2014 werd dit verder uitgebreid.

Tegenwoordig heeft het transportbedrijf in totaal een op- en overslag van 2.400 vierkante meter op een kavel van 8.000 vierkante meter. 

Inmiddels wordt voor het transport gebruik gemaakt van drie vrachtauto’s en zes opleggers. Het transport vindt hoofdzakelijk plaats in de Benelux en Frankrijk. De producten die zoal vervoerd worden zijn zuivelproducten, staal, agrarische producten en landbouwvoertuigen. 

Er wordt gewerkt met drie rechtstreekse opdrachtgevers en circa tien opdrachtgevers via andere transportbedrijven. Het bedrijf is gespecialiseerd in het opslaan van zware staalrollen door middel van een zwaar uitgevoerde vloer (8 ton per vierkante meter) en een 16 ton’s bovenloopkraan.

Direct contact opnemen

Klik hier
Website laten maken door Modual.